Навигация за кола Garmin Drive™ 51 LMT-S 5 инча

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение


269.00 лв. 359.00 лв. Спестявате 90 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Навигация за кола Garmin Drive™ 51 LMT-S с доживотно обновяване на картите и трафик

Гаранция 24 месеца

Услуги на живо

Надхитрете задръстванията със спестяващи времето алтернативни маршрути. След това, с информацията в реално време, прекарайте по-малко време в обикаляне на търсене на паркинг. За предупреждения за трафика, съответните промени на маршрута и прогнози за времето, изтеглете приложението Smartphone Link, което свързва Вашето Garmin устройство с Вашия съвместим смартфон. Когато сте в близост до Вашата дестинация, паркирайте без стрес, като разгледате цените и наличните места за паркиране в обществени паркинги. Приложението Smartphone Link също така позволява LiveTrack2, което позволява на шофьорите да споделят местоположението си, така че да могат да се следват везаимно, независимо дали изпълняват поръчки в града или по време на дълго пътуване.

Известия за водача

За да насърчи безопасно шофиране и да се увеличи осведомеността за ситуацията, Garmin устройствата осигуряват сигнали за водача за остри завои, промени на скоростта, железопътни прелези и преминаващи животни. Освен това, навигатора ще ви предупреди, когато шофирате в грешната посока по еднопосочна улица и ви предупреждава за близките училища и училищни зони. Получавате известия за камери за червен светофар и камери за безопасност4, плюс предупреждения за умора5 с потенциални места за почивка, след като сте шофирали няколко часа.

Пътуванията стават по-добри с TripAdvisor

Когато не сте запознати с района е хубаво да има нещо, което да ви насочи в правилната посока. Ето защо ние вкарахме TripAdvisor във Вашия Garmin Drive навигатор. Вижте рейтинги на POIs точки, като хотели, ресторанти и атракции по маршрута ви или в близост до Вашата дестинация. От най-големият в света туристически сайт директно в колата ви, ние ви помагаме да намерите спирките, които правят цялото пътуване част на дестинацията. Също така намерете нови атракции с вграден Trip Planner инструмент, който добавя забавления за пътуването, предлагайки интересни спирки по пътя.

Garmin Real Directions ™

Garmin Drive 51 предефинира упътването "завой-по-завой" с Garmin Real Directions. Нашите лесни за разбиране насоки на движение използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари в допълнение към изговарянето на имената на улиците и ви водят така, както най-добрия ви приятел, който седи на седалката до вас. Без повече взиране в далечните улични знаци. Просто слушайте Garmin Real Directions да ви кажа, " Завийте наляво след бензиностанцията" или "Завийте надясно след червената сградата."

Намерете точното място, до което искате да отидете

Функцията Direct Access улеснява навигирането до сложни дестинации, като летища и търговски центрове, чрез намиране на място в рамките на по-голям местоположения. Тя дори ви помага да навигирате до входа на най-близкия паркинг.

 

Вижте повече с Foursquare®

Благодарение на Foursquare, Вашият Garmin навигатор е заредена с милиони допълнителни популярни места, като ресторанти, места за развлечения, магазини и други точки на интерес. Следващия път, когато се качите в колата, за да се повозите, можете да намерите новото си любимо място.

 

Съвместимост с безжична камера за задно виждане

За пълно навигационно решение, сдвоете Garmin Drive с BC ™ 30 безжична камера за задно виждане (продава се отделно; професионален монтаж е препоръчителен). Веднъж свързана, лесно можете да видите превозни средства, пешеходци и други препятствия на дисплея на Garmin Drive, когато се движите назад.

Едно спиране за управление на устройството

Използвайте Garmin Express™,за да поддържате Вашият Drive 50 актуален. Garmin Express прави лесно актуализирането на карти и софтуер. Качеството на данните в картата може да направи разликата между намирането на Вашата дестинация и изгубването ви. Висококачествени HERE карти дават възможност на Вашето Garmin устройство да ви предостави информация, която трябва, когато имате нужда от нея най-много - намалява стреса при шофиране, чрез избягване на закъснения и съкращаване на времето, прекарано в колата.

 

 

Физически данни и характеристики
Размери 14.0 x 8.4 x 2.0 см
Тегло 170.8 гр,
Батерия литиево-йонна
Тип на дисплея WQVGA цветен TFT с бяла подсветка
Размери на дисплея 11.1 x 6.3 cm; 5.0" диагонал (12.7 cm)
Резолюция на дисплея 480 x 272 пиксела
Живот на батерията до 1 час
Карти и памет
Основна карта Карта на цяла Европа
Безплатни актуализации да
Допълнителна памет microSD™ карта (не е в комплекта)
Навигационни функции
Garmin Real Directions™ насоки да
Foursquare® интересни точки да
Режим Lane Assist с junction view да
Индикатор за ограничението на скоростта да
Планиране на маршрут да
Дневник на пътуванията да
Разширени функции
Трафик информация и прогноза за времето чрез Smartphone Link да

  • Garmin Drive™ 51 LMT-S
  • Доживотно актуализиране на картата¹ и трафик на живо2
  • Стойка с вакуум за стъклото
  • Кабел за зареждане
  • USB cable
  • Ръководство - ИЗЕГЛИ ОТ ТУК

Гаранция 24 месеца

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден