Каталог

Предимства на Double Din навигациите

2017-01-30 18:05:17

5 / 5 (1 гласа)

Днес да шофираш автомобила си не значи просто, да се придвижваш от точка „А“ до точка „В“. Креативността вмултимедийните устройства заколи ти дава шанс да видиш Света отблизо, да станеш част от събитията на деня, да усетиш пулса на живота; на всичко, което се случва на хиляди километри от теб – сега, в този час, в този миг. Може да звучи невероятно, дори леко шизофринично, но е факт.

Защо е нужно да бързаш за поредния сериал по цифровата или да се притесняваш, че ще изпуснеш някой гол на любимия си футболен отбор?  А какво се случва с детето на задната седалка? Да там си е, но то непрестанно “мрънка“, че иска да гледа детско. Разбира се и за това има решение - универсалната мултимедия Double Din с DVD, GPS, и опция за цифрова телевизия.

Сега, когато всички са доволни, шофирането може да продължи по-спокойно, както и по дълго. Защо да не нощувате на някое непознато място, тъй като отдавна ви липсва малко почивка? Но къде? В онова градче с интересното име, за което разказваше колегата, но чието местонахождение ти е твърде неизвестно?!

Double Din, навигацията ще ви заведе на правилното място. Просто се отпуснете и се отдайте на времето, което можеш да прекараш със семейството си, дори и докато се возите в колата. Нека пътуването ви се превърне в една екскурзия, едно своеобразно бягство от и към реалността. Нека не ви тревожи ужасната мисъл, че може да се изгубите някъде по пътя...все пак имате GPS.

Не е нужно да се караш със съпругата си/съответно съпруга си, относно онези ежедневни проблеми. Или продължава да те дразни мрънкането на детето? Хайде, какво чакаш – усили DVD- то, нека ги заглуши. Животът е музика. Не вярваш, че може едновременно да сте на концерта на ROXETTE и на седалката на автомобила си, но това е факт. Колко по-удобно се чувствате в кожения салон на своя дом на колела.

Наистина е така, с мултимедията Double Din почти не е нужно да слизаш от автомобила си, защото си точно там, където искаш да бъдеш, в най-точния момент. Колата е мястото, където ще се чувстваш информиран за новостите от деня, ще усещаш отмората от тежкия ден, слушайки любимата си група, гледайки любимия си филм, и ще бъдеш винаги ориентиран във времето и пространството, защото то става все по-необятно и човек има нужда от технологии, които да го ориентират в Света, от който е част.

Почти пристигнахте на желаното място за почивка. Останало е едно доста трудно място за паркиране, но все пак вашата мултимедия Double Din е с камера за задно виждане и паркирането се оказва детска игра. Остава да се насладите на хубавите емоции и преживявания със семейството си, защото Double Din дава този шанс - да се отдадеш на страстта от шофирането, докато се забавляваш, научаваш и виждаш Света пред себе си.

 

 


Невалидно

Невалиден