CEJ 2000P Инвертор на напрежение 12V-220V, 2000W

3.75 от 5 / 8 гласа
Добави мнение

115.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

CEJ 2000P Инвертор на напрежение 12V-220V, 2000W

CEJ 2000P Инвертор на напрежение 12V-220V, 2000W

Ако имате затруднения при избора на инвертор за преобразуване на напрежението, може да се свържете с нашите очтиви консултант - продавачи.

Общи характеристики:

Подходящ за шофьори на камиони!
Инвертор  12V-220V,  2000W  -  за камион, преобразува напрежението от акумулатора в 220V. Захранване с кабел директно от акумулатора заради по-голямата мощност.
Наличие на звукова сигнализация тогава, когато напрежението на акумулатора ви падне под определена критична за запалване на камиона стойност.
С този инвертор получавате бюджетно и надеждно решение за захранване практически навсякъде на различен тип устройства и потребителска електроника: преносими компютри, зарядни устройства, телевизори, видео и DVD плеъри, игрови конзоли, малки инструменти и др., работещи на 220 VAC. Той разполага с висока пикова мощност. Компактният дизайн, металния корпус и сравнително ниското тегло позволяват употребата му в различни среди. Вградените защити предпазват вашите устройства от повреди, а защитата за изтощена батерия предпазва от дълбоко разреждане на батерията, използвана за захранване. Така Вие ще сте сигурни, че разполагате с достатъчно заряд, за да стартирате Вашето превозно средство.
 

Препоръки при избор на инвертор:

  • трябва да се направи консултация със специалист, за да се подбере правилно мощността на инвертора и капацитета на акумулатора, съобразявайки се с параметрите на товара.
  • посочените мощности са при активен товар. Хладилници, климатици, електрически мотори и двигатели, стартиращи устройства и други подобни са индуктивен или капацитивен товар. Когато консуматорите са от такъв тип, номиналната мощност на инвертора трябва да е с до 5 пъти по-голяма от тази на включените консуматори.
  • номиналната мощност на инвертора да е с до 20% по-висока от мощността на консуматора
  • когато инвертора се използва за захранване на индуктивен или капацитивен товар, продуктът издържа от три до пет пъти по-малък товар, в зависимост от характера на товара!
  • осигурете достатъчно пространство около инвертора, за да може той да се охлажда и топлоотдаването да е нормално.

Технически характеристики:

Модел: CEJ 2000P 12-220V 2000W
Входящо напрежение: 10 - 15 VDC
Максимална стойност на входящия ток:  110 A
Стойност на тока в режим"stand by":  0.3 A
Изходно напрежение:  110/220 VAC
Изходна форма на вълната:  Модифицирана синусоида
Честота на изхода:  50 Hz
Изходна мощност:  2000 W
Ефективност (КПД): 90%
Индикация за разредена батерия:  10.0-15.0 V
Изключване при разредена батерия:  9.7- 10.3V
Термична защита:  60 +/- 5 ℃
Защита при пренапрежение:  ДА, микрорегулатор
Бърза защита при пренапрежение:  ДА, микрорегулатор
Високоволтова входна защита:  ДА, микрорегулатор
Защита на поляритета на батерията:  ДА, чрез предпазител
 
Внимавайте!
Мощността на уреда, който захранвате да не превишава мощността на използвания инвертор на напрежение! Инверторът не трябва да бъде включен при запалване (стартиране) на превозната средство. При неспазване на тези условия инвертора може да бъде претоварен или повреден и гаранцията няма да покрива повредата! 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден