DVR Transcend DrivePro 200 видеорегистратор за кола

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение

255.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Видеорегистратор за кола DrivePro 200 - 2.4 инча LCD, CMOS, 3MP, F/2.0, Full HD (1920x1080) 30FPS, 16GB MicroSD, Wi-Fi 802.11b/g/n, USB 2.0  
Гаранция: 24 месеца

Денем или нощем, DrivePro Car рекордерът е Вашият верен спътник при пътуване. Монтиран на предното стъкло на автомобила, DrivePro автоматично записва всеки детайл по пътя във високо качество. Разполага и с WiFi за директна връзка със смартфон или таблет, за да направи по-лесно изтеглянето и споделянето на записаните видеоклипове. Идеално е за доказателство при инцидент
както пред полицията, така и пред застрахователната компания.


Характеристики:

Екран: 2,4 инча цветен LCD
Сензор на камерата: 3MP CMOS Low-light sensitivity
Обектив: F/2.0, 160° ъгъл на видимост
Резолюция/ Frame rate: Full HD (1920x1080) 30FPS (кадъра в секунда), HD (1280x720) 30FPS (кадъра в секунда)
Видео формати: H.264 (MOV: до 1920x1080 30fps)
G-сензор: 3-axis
Безжична връзка: Wi-Fi 802.11b/g/n, Wi-Fi Encryption: WPA2
Памет: 16GB MicroSD карта (клас 10), включена в комплекта
Поддържани карти памет: MicroSD, 8GB/16GB/32GB (клас 6 или по висок)
Микрофон: вграден
Говорител: вграден
Интерфейс: USB 2.0
Размери: 67 × 72 × 34.3 мм
Тегло: 84гр.
Захранване: Input: DC 12V~24V, Output: DC 5V 1A
Работна температура: -30°C (-22°F) ~ 65°C (148°F)
Сертификати: CE, FCC, BSMI

Допълнителна информация:

На някои автомобили сокетът на запалката продължава да осигурява мощност след като двигателят е изключен. Ако това се случи изключете DrivePro 200, когато двигателят е изключен или работи на празен ход, за да се намали ненужната консумация на енергия и да се предотвратят каквито и да било неочаквани инциденти.
Системни изисквания: Настолни или преносими компютри с USB порт и една от изброените операционни системи: Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, MAC OS X 10.8.2 или по-нова версия, Linux Kernel 2.6.38 или по-нова версия,
Системни изисквания за устройства, използващи приложението DrivePro 200: iPhone 4 или по-нов / iPad mini / iPad с iOS 5.0+/ Android устройства с Android 2.3+

 
Transcend DrivePro 200 e висококачествена широкоъгълна камера и видеорекордер.

DrivePro 200 ви помага да се чувствате по-уверени и по-безопасно, докато шофирате. Поставен върху предното стъкло на вашия автомобил, DrivePro 200 обхваща широк 160° зрителен ъгъл и записва с резолюция от 1920x1080p ( 30fps ), което  гарантира, че цялото ви пътуване се записва с високо качество. Отворът на диафрагмата е f/2.0, което означава, че обективът автоматично се приспособява към светлинните условия, за да улови всички детайли за дадено събитие, включително регистрационни номера, както през деня, така и нощем. С вградения микрофон и говорител можете да записвате и възпроизвеждате звук.
Обектив със 7 лещи улавя ясно пътната обстановка и прави възможен записа на Full HD видео. DrivePro 200 разполага с ярък 2.4 "цветен LCD екран за преглед в реално време или последващо видео възпроизвеждане. Това дава възможност, когато е необходимо да се съберат надеждни доказателства или да се направи справка за изминатия маршрут. Лесен за инсталиране и експлоатация, DrivePro 200 разполага с WiFi за безжична връзка със смартфон или таблет, за да направи по лесно изтеглянето и споделянето на записаните видеоклипове.
Записите направени с DrivePro 200 може да се използват като доказателство, при защита или да подпомогнат при изясняване на пътни инциденти и измамни искове, включително: докладване на инциденти на полицията, идентифициране на причината за аварията и застрахователни искове. Това може да бъде и добър пример на родителите да насърчават доброто поведение на пътя при младите шофьори.

Инсталация и Запис

Инсталиране на DrivePro 200 е лесно. Просто монтирайте DrivePro 200 в средата на предното стъкло на вашия автомобил (в близост до огледалото за обратно виждане, за да се осигури най-добро зрително поле) и свържете включения адаптер за автомобил от DrivePro 200 до запалката на колата.
След стартиране на двигателя на вашия автомобил DrivePro 200 автоматично ще се включи и ще започне да записва. След като двигателят е изключен, DrivePro 200 автоматично ще съхранитекущия запис и ще се изключи.
За да ви улесни, DrivePro 200 идва с Transcend 16GB MicroSD карта памет, а за да ви спести неудобството от закупуване на допълнително място за съхранение, режимът Loop ще презапише най-старите файлове на картата с нови, когато капацитетът е пълен.
Ако вграденият в DrivePro 200 G - Sensor открие сътресение по време на запис, той незабавно се задейства в режим на авариен запис. Видео файлове, записани в авариен режим, са защитени от презапис. Също така имате възможност да активирате ръчно режим на авариен запис с помощта на достъпен външен хардуерен бутон.

Wi-Fi & App QR кодове

С помощта на Wi-Fi можете да свалите DrivePro 200 приложение, за Apple IOS и Android устройства (теблети и телефони). С приложението DrivePro 200 в специална безжична мрежа, можете да гледате видео в реално време (не разбира се и докато шофирате) или по време на запис, да възпроизвеждате, или изтегляте видеоклипове, както и да правите настройки на DrivePro 200 директно от вашия смартфон или таблет.
С помощта на баркод скенер приложение и камерата на вашия iPhone, IPAD или Android устройство, сканирайте QR кода на устройството, това е най-лесният и бърз начин да изтеглите безплатно DrivePro 200 приложение.
Алтернативно, отворете App Store или Google Play и потърсете за "DrivePro". Изберете подходящото DrivePro 200 App (iPhone, IPAD или Android версия). Следвайте инструкциите на устройството, за да завършите инсталацията.
 
Гаранция: 24 месеца

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден