DVR видеорегистратор Transcend DrivePro 230, GPS, Wi-fi

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение

359.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

DVR видеорегистратор Transcend DrivePro 230, GPS, Wi-fi
Гаранция: 24 месеца

Transcend DrivePro 230 е проектиран със стил, като има за цел да допринесе за безопасността на пътя. DrivePro 230 разполага със сензор за изображения, който да записва видеоклипове с висока разделителна способност с изключително фино тонално градиране дори при слаба светлина. Освен това, той разполага с GPS приемник, вградена батерия, удобен бутон за моментна снимка и Wi-Fi. DrivePro 230 на Transcend е не само устройство, което да допринесе за вашата безопасност, но е и вашият верен спътник, готов да изследва все повече заедно с вас.

Високочувствителен сензор

DrivePro 230 притежава високочувствителен сензор, за да заснеме изображения с висока разделителна способност с превъзходно богат цвят дори при слаба светлина. Вградената технология WDR (Wide Dynamic Range) балансира светлите и тъмните зони на заснетите изображения, като гарантира, че всеки кадър е заснет възможно най-ясен.

GPS приемник
GPS приемникът на DrivePro 230 може да "вгражда" GPS координатите, датата и часа в записаните видеозаписи. GPS координатите позиционират точно къде се е случил инцидентът, така че аварийните пътни услуги, полицията или застрахователният представител да могат да реагират по-бързо.

Удобен бутон за моментна снимка
Бутонът за моментна снимка ви позволява да правите снимки, докато записвате видео. По време на инцидент можете да извадите DrivePro 230 от автомобила, за да създадете фотографски запис за повреда при сблъсък.

Вградена батерия
Вградената литиево полимерна батерия осигурява непрекъснато захранване на устройството. Видеото ще продължи да се записва и съхранява в случай на злополука или когато двигателят е изключен.

Авариен запис
В случай на сблъсък G-сензорът за движение на DrivePro 230 засича удара и задейства режима за аварийно записване. Този файл, записан при тези обстоятелства, не може да бъде презаписан. Тази функция може да се активира ръчно и чрез натискане на червения бутон отстрани на устройството.

Wi-Fi връзка
DrivePro 230 разполага с Wi-Fi свързаност, която работи с изключителното приложение на DrivePro, което осигурява възпроизвеждане и изтегляне на кадри в реално време. Това означава лесен достъп до видео доказателства за докладване на инциденти на правоприлагащи и осигурителни дружества, без да е необходимо да изваждате картата с памет.


Режим "паркинг"

В допълнение към безопасността на пътя, DrivePro 230 може да ви съдейства, докато паркирате автомобила си на публичен паркинг. Докато автомобилът е паркиран, можете да активирате функцията за засичане на движение или функцията за запис.


Система за предупреждение при напускане на лентата

Системата за предупреждение при напускане на пътната лента (LDWS) помага да се предотвратят злополуки, като се видеорегистраторът предупреждава, когато превозното средство излезе от лентата. Системата следи маркировката на лентата и показва предупреждение на екрана, като сигнализира и чрез предупредителен звук, когато скоростта на автомобила надхвърли предварително зададената стойност или когато автомобилът се отклони от пътя си

 

Система за предупреждение при сблъсък
Системата за предупреждение при сблъсък (FCWS) предупреждава водача, когато скоростта на движение надвиши предварително зададена стойност, така че автомобилът се приближава твърде близо до предния автомобил. Във този случай системата ще предупреди водача с предупредителен звук и предупреждение на екрана.


Напомняне за фаровете
Когато DrivePro засече зле осветена зона, например при залез или на тъмни места като тунел и сутерен, напомнянето за фарове автоматично ще се активира.

Предупреждения за умора
За да се избегне злополука, предупреждението за умората редовно напомнят на водача за необходимостта от почивка след шофиране за определен от водача период от време.

Изключителен софтуер DrivePro Toolbox
DrivePro Toolbox на Transcend разполага с функция за сортиране, за да намери бързо видеоклиповете по име, дата на запис или група. Инструментът DrivePro Toolbox също осигурява функция за екранна снимка, която позволява заснемането на единичен кадър. За моделите DrivePro с GPS приемник Toolbox може да покаже маршрути за шофиране на карти заедно със записаното видео.


Включена MLC-базирана microSD карта
DrivePro 230 е снабден с памет Transcend 16GB High Endurance, изработена от първокласни чипове MLC NAND и тествана при тежки условия на околната среда. Той може да работи при температури от -25 ° до 85 ° C, осигурявайки дълготрайност и издръжливост.

Технически характеристики:

Размери 70.2mm × 63.1mm × 34.5mm (2.76 "x 2.48" x 1.36 ")
Тегло 81 г (2.86 унции)
Тип и размери на дисплея 2.4 "цветен LCD дисплей
Обектив F / 2.0, широк ъгъл 130 °
USB слот микро USB
G-сензор 3-оси
Микрофон: Вграден
Говорител: Вграден
Батерия: Вградена Li-полимер
Разделителна способност / скорост на кадрите: Full HD 1920x1080P (30 кадъра в секунда)
HD 1280x720P (30 кадъра в секунда)
Видео формати H.264 (MOV: до 1920x1080 30fps)
Поддръжка на карта с памет: 8GB-128GB MLC-базирана microSD карта (клас 10 или по-висока)
Интерфейс за свързване: USB 2.0
Мрежов интерфейс: Wi-Fi 802.11b / g / n
Захранващ вход: DC 12V ~ 24V
Изход: DC 5V 1A
Работна температура -20 ° C (-4 ° F) ~ 65 ° C (149 ° F)
Температура на съхранение -25 ° C (-13 ° F) ~ 70 ° C (158 ° F)
Сертификати CE, FCC, BSMI, KC, NCC, MIC


Гаранция: 24 месеца

DVR видеорегистратор Transcend DrivePro 230
Стойка за закрепяне
Зарядно
Книжка с упътване
Гаранционна карта
Карта памет 16GB Подарък

Гаранция: 24 месеца

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден