Радар детектор KIYO GPS800 + SPEED КАМЕРА и GPS ДЕТЕКТОР

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение

449.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Висок клас радар детектор в комплект с детектор за Speed камери  KIYO GPS800

Гаранция: 24 месеца 

 

KIYO GPS800 - GPS детектор с актуализираща се база данни и модул за радарни детектори
 
Имаме удоволствието да Ви представим последната иновация на пазара на радарни детектори. Този модел радарен детектор съчетава по изключително полезен и удобен начин пълната функционалност на висок клас радарен детектор за вграждане с GPS модул и база данни за  спийд камерите в България и Европа! Актуализирането на базата данни е постоянно.
 
Това предварително инсталирано, актуализирано устройство може да показва местоположението на стационарните капани за скорост; средни скоростни зони, зони на секции, светофари със скорости; и други опасни зони. Радарите, използвани в тези райони често не излъчват никакви сигнали, поради което те могат да бъдат открити само от GPS детектори.
 
GPS технология в защита срещу скоростни радари GPS800

  
Чрез използването на GPS технология получаваме по-точна информация за местонахождението на близките скорости, а междувременно броят на фалшивите аларми може да бъде намален. Детекторите с вградена GPS база данни могат да предоставят информация за скорости, които не излъчват никакви сигнали, поради което не могат да бъдат открити с радарни и лазерни детектори, нито с лазерни лазери.
 
Като част от проекта VÉDA Camera Network for Intelligent Surveillance, 365 нови статични и автоматични радари ще бъдат пуснати в експлоатация от 2015 г. Тези радари не могат да бъдат премествани, поради което те могат да бъдат открити само с помощта на GPS технология.
 

Как да инсталирате устройството
 

За да инсталирате детектора KIYO GPS800, трябва само да прикрепим конзолата към предното стъкло с всмукателната чашка. Следващото нещо, което трябва да направите, е да поставите кабела на конзолата в гнездото за запалки за пури. Благодарение на GPS антената (включена в комплекта) устройството може да бъде скрито в различни части на таблото за управление или дори зад него. В тези случаи допълнителната GPS антена получава сателитните GPS сигнали.
 
Как да използвате устройството
 
Устройството може да се включи, след като сме запалили двигателя. Звуковите ефекти и светлинните сигнали показват, че оборудването работи. С помощта на предварително инсталираната база данни и GPS приемника, детекторът GPS800 може непрекъснато да следва настоящата ни позиция и да предупреждава за спирачки или други опасности. При затваряне на открит радар, той ни предупреждава на избрания език, затова можем да коригираме скоростта на нашето превозно средство, ако е необходимо.
 
Можете да добавяте нови "опасни зони", когато откриете ново местоположение със скорост, което не е било програмирано в базата данни. Устройството GPS800 показва неподвижните радари; текущата скорост на превозното средство; средната скорост на превозното средство; максималната граница на скоростта на текущата зона; и точно време за GPS. Можете също да настроите аларма за скорост. Освен това, инсталирайки модула за радарни детектори, GPS800 може да открива и обикновени радари.

Обновяема база данни за безплатно!
 

Нашето устройство GPS800 се предлага с постоянно актуализирана база данни. Това може да се актуализира безплатно с помощта на USB кабела, който предоставяме с устройството. Винаги поддържайте оборудването си актуално!
 

Предимствата на този радарен детектор не свършват до тук. Голям негов плюс е възможността за вграждане, както и включване на външна GPS антена. Това е единственото решение за автомобили със специални предни стъкла, които заглушават GPS връзката (този нежелан ефект се наблюдава при автомобили с атермични, фотосоларни и др. предни стъкла). Радарния приемник се монтира отпред при радиатора, като по този начин се осигурява максимална чувствителност. В автомобила на таблото се монтира само GPS модула, на който има дисплей и бутони за упраление на менюто. При нужда към GPS приемника може да се монтира и външна GPS антена. Монтажа на всички компоненти е бърз и лесен. Селективни честоти ( възможност за вкл./изкл. на отделни радарни честоти)

Характеристики:

  • Приемник за откриване на радари
  • Диапазон на откриване 180°
  • Функция Smart Mute
  • Интелигентна радарна активация
  • Водоустойчив

 
Честота
X-band: 10.525 GHz ± 50 MHz
K-band: 24.150 GHz ± 100 MHz
Ka EURO-band: 34.0 GHz, 34.3 GHz, 34.7 GHz, 35.5 GHz
 
Гаранция: 24 месеца 

  • Радар
  • Модул
  • GPS Антена
  • Зарядно за 12V
  • Гаранционна карта

Гаранция: 24 месеца 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден