Видеорегистратор GARMIN DASH CAM 56

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
294.00 лв. 373.00 лв. Спестявате 79 лв.
Видеорегистратор GARMIN DASH CAM 56
Гаранция: 24 месеца 

Видеорегистратор GARMIN DASH CAM 56
Компактен, дискретен видеорегистратор с широко зрително поле в 1440p HD
 
Широкото зрително поле от 140 градуса записва 1440p HD кадри, a Garmin Clarity ™ HDR осигурява повишени детайли при слаба светлина
Автоматично записва и запаметява кадри от инциденти
Dash Cam Auto Sync Ви позволява да контролирате и възпроизвеждате кадри от до четири камери на Вашия смартфон с помощта на Garmin Drive™ app
Гласовия контрол1 Ви позволява лесно да запаметявате видеа или снимки, стартиране / спирате записа на звук или стартирате / спирате Travelapse™ функцията
Предупрежденията за водача включват предупреждения за сблъсък и напускане на лентата2 и "Go" сигнали за повишаване на информираността
Сигналите за местоположението на камерата за скорост и червен светофар3 могат да се актуализират толкова често, колкото искате.
 
 
 
 
Контролирайте с гласа си
 
Контролирайте камерата с гласа си. Просто кажете "OK, Garmin", за да запишете видео или статична снимка, стартирате / спирате записа на звук или стартирате / спирате Travelapse функцията.
 
Уловете сцената
 
С широко 140-градусово поле на заснемане камерата улавя околната среда и включва подробни данни за времето и GPS местоположенията, като определя точно къде и кога са възникнали събитията. Тя записва постоянно в непрекъснат цикъл, запазвайки всякакви инциденти, ако се появят. Възпроизведете кадрите директно на дисплея на камерата - или ги прегледайте телефона си с помощта на приложението Garmin Drive.
 
Автоматично синхронизиране
 
Dash Cam Auto Sync безжично свързва до четири Garmin Dash камери отпред, отзад и отстрани на Вашия автомобил, за да осигурят почти пълно покритие на 360 °. Ако запаметите видеоклип на една камера, останалите също ще го запазят. Използвайте приложението Garmin Drive на Вашия смартфон, за да създадете "картина в картина" видео от две гледни точки едновременно. Това улеснява споделянето на видеоклипове с приятели, застрахователни агенции или съдебни органи.
 
Карайте с повишена информираност
 
Сигналите за шофьора Ви помагат да следите автомобилите около вас. Предупрежденията за сблъсък, напускане на лентата и "Go" сигналите работят за повишаване на осведомеността на шофьора. Получавате сигнали за местоположението на камерата за скоростта на червен светофар2 с актуализации без абонамент чрез приложението Garmin Drive.
 
Споделете пътуването с Travelapse 
 
Функцията Travelapse осигурява лесен и забавен начин за записване и споделяне на Вашите приключения чрез сгъстяване на часовете на шофиране в минути на акценти.
 
Допълнителна USB поддръжка
 
Включения двоен USB захранващ адаптер поддържа способността да зарежда телефони или други аксесоари, докато захранва Вашата камера. Включени са и две опции за захранващ кабел, съответно 4 метра и 1,5 метра.
 
Защита при паркиране
 
Режимът за паркиране следи заобикалящата среда на колата, докато автомобилът е паркиран и двигателят не работи. Той автоматично започва да записва, ако се засече движение (изисква се паркинг кабел продава се отделно; препоръчва се професионален монтаж).
 
Вграден Bluetooth® и Wi-Fi®
 
Вграденият Bluetooth и Wi-Fi улесняват безжичния преглед, редактиране и споделяне на заснетите видеа в приложението Garmin Drive.
 
1Гласовият контрол е достъпен за английски, френски, италиански, испански, немски и шведски език
2Някои условия могат да влошат предупредителната функция; Посетете Garmin.com/warnings за детайли
3Камерите за скорост и червени светофари не са достъпни във всички региони
 
Физически данни и характеристики:
 
Размери: 5.62 см x 4.05 см x 2.14 см
Тегло: 59.5 гр.
Батерия Презареждаема литиево-йонна
Тип на дисплея QVGA цветен TFT LCD
Размери на дисплея: 2.0" диагонал (5.1 см)
Резолюция на диспле: 320 x 240 пиксела
Живот на батерият: До 30 минути
Магнитна стойка: Да
Кадр: До 60 FPS
Засичане на инциденти (G-Sensor: Да
Резолюция на камерат: 1440p
Паме: Най-малко 8 GB microSDHC карта (клас 10 ), продава се отделно
Видео
Гласов контрол: Да
GPS скорост и местоположение във видеот: Да
Зрително поле: 140 градуса
Разширени функции
Функции на камерат: Предупреждения за сблъсък, предупреждения за напускане на лентата, "Go" сигнали и Garmin Real Vision ™
 
 
Гаранция: 24 месеца 
 

Комплектът съдържа:
 
Garmin Dash Cam™ 56
Нископрофилно магнитно монтажно
USB кабели (4м и 1.5м)
Двоен USB захранващ адаптер
Документация
Гаранционна карта 
 
 
БОНУС: КАРТА ПАМЕТ 16GB

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден