Проверка на пратката преди заплащане

0 от 5 / 0 гласа

На Carso плащаш, след като отвориш опаковката на пратката и се увериш, че получаваш това, което си поръчал и в перфектно състояние. Услугата ” Проверка на пратката преди заплащане ” се отнася както за физически лица така и за фирми, които са закупили продукти от www.carso.bg .

Тази услуга предлага проверка на цялостта на продукта и дали е  пристигнал в перфектно състояние (без признаци на удар, драскотини или друг вид естетически нередности), не е възможна проверката на техническото състояние на продукта (да се включва / тества и др. ) .
” Проверка на пратката преди заплащане” е услуга, която се отнася за всички продукти предлагани и доставяни от Carso. Ако след отварянето на пратката забележиш, че продуктът не е в перфектно състояние и има следи от драскотини, следи от удар или други естетични проблеми може да откажеш поръчката.  Ако си избрал плащане с наложен платеж ( в брой на куриера), не заплащаш поръчката си, а ако си платил, чрез карта онлайн ще ти възстановим съотвената сума в същата карта от която е направено плащането.