Радар детектори срещу най-новия полицейски радар ARH CAM S1

3.55 от 5 / 11 гласа

Една от най-актуалната тема напоследък е появата на иновативния радар, който полицията използва за засичане на скорост и фотографиране на водачите, които превишават допустимата такава за различните райони. Най-актуалния радар, използван от полицията към момента, е унгарския радар ARH CAM-S1, който полицаите поставят на стойка с три "крачета", като от там идва и името , с което е и по-известна - "тринога" камера.

В миналото радарни и лазерни детектори, поставени на предното стъкло, изглеждаха очевидно решение за избягване на радари. Въпреки това, новият ARH CAM-S1 радар работи от по-малко разстояние и в по-тесен ъгъл, поради което сигналът не достига височината на предното стъкло, където се намира детектора. 

 

Примагаме Ви 3 варианта:

Вариант 1:
Kiyo GPS детектор KIYO GPS U1 - 419лв. - който засича само стационарни камери 

 + KIYO D Ultimate активен лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора - 1255лв. - който засича триножниците
 
Вариант 2:
GPS и радар детектор KIYO GPS U1, който засича стационарни камери, мобилни и лазарни детектори + KIYO D Ultimate активен лазерен детектор с 2 рамки за номера и 4 сензора - 1750лв. - който засича триножниците
 

Вариант 3: 
Лазерен детектор и система за паркиране с 2 предни сензора Kiyo D Lite - 230лв. - Система която е със самостоятелен зумър и улавя само триножника и служи за паркиране. Не се свързва с друг радар, работи самостоятелно, т.е за да имате устройство което да улава другите лазерни детектори, мобилни станции и стационарни камери ще Ви е нужен друг радар който си работи самостоятелно.

+Радари, които Ви препоръчваме са: 
Радар и лазерен детектор KIYO VTX900GPS - 329ЛВ

или

РАДАР ДЕТЕКТОР Stelth RG300 GPS - 374ЛВ.
 

 
Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден