GPS навигация Garmin Drive GPSMAP 66st

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
830.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

GPS навигация Garmin Drive GPSMAP 66st с карти на цяла Европа и доживотна безплатна актуализация
Гаранция: 24 месеца

Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade, можете да я добавите към поръчката си от раздел Карти.
 
 
Премиум ръчен GPS с абонамент за BirdsEye сателитни изображения и TopoActive карта
 
Голям 3-инчов цветен дисплей, който е видим на пряка слънчева светлина
Поддръжка на няколко глобални навигационни спътникови системи (GNSS) за проследяване на Вашите пътувания в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS, плюс триосен компас и барометричен алтиметър
Достъп до BirdsEye сателитни изображения с изтегляния директно на устройство и без годишен абонамент
Разширената безжична свързаност поддържа Active Weather за актуални прогнози и анимирани радари за времето и Geocaching Live за мобилно синхронизиране и актуализиране
Съвместим с уеб сайта и приложението на Garmin Explore ™, които ви помагат да управлявате маршрути, тракове и точки и да преглеждате статистическите данни
LED фенерче функция плюс до 16 часа живот на батерията в режим GPS и 1 седмица в удължен режим за по-редки зареждания
 

 
Навигирайте в следващото си аутдор приключение с новата GPSMAP 66 серия. Независимо дали се разхождате, катерите, търсите геокеш, карате каяк, карате велосипед или работите във външна среда, можете да изследвате с по-голяма увереност с това емблематично ръчно устройство с 3-инчов цветен дисплей. Включва достъп до  BirdsEye сателитни изображения плюс TopoActive карта на Западна Европа Той предлага ново качество на позициониране с Quad-Helix антена и мулти-сателитна поддръжка, както и безжична връзка за Active Weather, директни изтегляния и Garmin Explore съвместимост.
 
ABC сензори
 
В допълнение към мулти-GNSS поддръжката, серията GPSMAP 66 предлага възможности за ABC (алтиметър, барометър и компас) сензори за проследяване на Вашето пътуване. Вграденият алтиметър осигурява данни за надморската височина, за да следи точно изкачването и спускането, докато барометърът може да се използва за прогнозиране на промените във времето, като показва краткосрочни тенденции в налягането на въздуха. Триосовият електронен компас поддържа Вашата посока независимо дали се движите или не.


 
Вижте накъде сте се насочили
 
Получете по-добра картина на местоположението си с фотореалистични изгледи с висока разделителна способност за маршрута си, благодарение на BirdsEye сателитни изображения, изтеглени директно на устройството - без годишен абонамент. Ще видите истинско изображение на заобикалящата ви среда, за да намерите пътеки и места за къмпинг, да намерите паркове и паркинг за геокешинг и дори да създадете точки, базирани на забележителности.
 
GPSMAP 66st идва с предварително заредена TopoActive карта на Западна Европа. Ще видите всеки хълм и долина с повече подробности от всякога - включително контури на терена, топографски възвишения, върхове, паркове, брегове, реки, езера и географски точки.


 
Останете информирани към условията
 
Винаги ще бъдете информирани за метеорологичните условия, когато свържете устройството си от серията GPSMAP 66 чрез Bluetooth® със съвместим смартфон. Получавате Active Weather актуализации в реално време, включително карти за температурата, вятъра, валежите и облаците. Той също така осигурява радар за времето на живо, така че да сте наясно с лошото време, което може да повлияе на Вашите приключения на открито.


 
Намерете кеша си

GPSMAP 66s и GPSMAP 66st правят по-лесно от всякога наслаждаването на преживяването ви от геокешинга. Задайте го автоматично да се актуализира с всички последни кешове от Geocaching Live, включително описания на кеша, дневници и съвети. С Wi-Fi® връзка или чрез Garmin Connect ™ на съвместим смартфон, ще избегнете ръчното въвеждане на координати или отпечатването на данни за кеша на хартия - и всяка находка ще се качи автоматично в профила ви в Geocaching.com.
 

 
Изучавайте с Garmin

Дори когато сте офлайн и нямате мобилна връзка, серията GPSMAP 66 се сдвоява с мобилното приложение Garmin Explore, което ви позволява да планирате, преглеждате и синхронизирате данни, включително точки, маршрути и тракове. Освен това можете да прегледате извършените дейности още докато сте на открито, дори когато сте извън мрежата. След като сте отново у дома, планирайте бъдещи пътувания и прегледайте предишните си дейности от уеб сайта на Garmin Explore.


 
Полезност в неблагоприятни условия

Бъдете подготвени за най-екстремни приключения. Серията GPSMAP 66 предлага до 16 часа живот на батерията в стандартен режим на GPS и 1 седмица в разширен режим (с две AA батерии) за по-рядки зареждания. Тя осигурява LED фенерче и SOS сигнал, който може да се използват за сигнал за помощ. Изработен е по военните стандарти за топлинна, шок и водна ефективност (MIL-STD-810G) и е дори съвместим с очилата за нощно виждане.




 
Bluetooth® марката и логото са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е по лиценз.
 
Wi-Fi® е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance.

 
Физически данни и характеристики

Размери 6.2 x 16.3 x 3.5 см
Тегло 230 гр.
Батерия 2 AA батерии (не са включени в комплекта)
препоръчват се NiMH или литиеви
Тип на дисплея трансрефлективен цветен TFT
Размери на дисплея 3.8 x 6.3 см; 3" диагонал
Резолюция на дисплея 240 x 400 пиксела
Воден рейтинг IPX7
Памет 16 GB

 
Карти и памет
 
Възможност за добавяне на карти да
Базова карта да
Точки/любими/местоположения 10,000
Маршрути 250
Памет за следи 10 000 точки, 250 съхранени следи

 
Разширени функции
 
LiveTrack да с Garmin Connect ™ Mobile

 
Аутдор функции
 
Изчисляване на площи да
Предварително заредени топографски карти да
Автоматично маршрутизиране да (с допълнителна карта с подробни пътища)
Режим Geocashing да
Календар за лов / риболов да
Информация за слънцето и луната да
Преглед на снимки да
Garmin Explore съвместимост да
Сваляне на BirdsEye сателитни снимки директно на устройството да
MIL STD 810G издръжкливост за топлина, шок и водоустойчивост да

 
Garmin Connect™
 
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи) да

 
Сензори
 
Барометричен алтиметър да
Компас триосно компенсиран електронен компас

 
Смарт функции
 
Смарт известия да
Свързаност
Безжична връзка Wi-Fi, Bluetooth и ANT+


Гаранция: 24 месеца

Комплектът съдържа:
 

GPSMAP 66st
Достъп до Birdseye сателитни изображения
USB кабел
Карабинер
Документация

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден