GPS навигация за камион + камера Garmin dezlCam 785 LMT-D WIFI

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
1029.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

GPS навигация за камион + камера Garmin dezlCam 785 LMT-D
Гаранция: 24 месеца 

GPS навигация за камион + камера Garmin dezlCam 785 LMT-D с Android операционна система и вграден видеорегистратор за запис на пътя
 
GPS навигатор за камиони с голям екран
 
Премиум 7-инчов навигатор за камиони с магнитна стойка, вграден видеорегистратор за запис на пътувнето и функции за предупреждения, като предупреждения за сблъсък и напускане на лентата1
Персонализирана маршрутизация2 за размера, товара и теглото на вашия камион, плюс предупреждения за предстоящи височини на мостове, остри завои, стръмни наклони и още
Включва безплатен трафик на живо чрез Digital Traffic или Smartphone Link и Live Services през безплатното Smartphone Link приложение3
Easy Break Planning с навременни известия плюс Truck & Trailer Services директории, които могат да се търсят по марка или удобства (напр. "DKV" или "душове")
Контролирайте dēzlCam™ 785 с гласа си и се наслаждавайте на Bluetooth® хендсфри обаждания4, смарт известия3 и вграден Wi-Fi® за лесни актуализации на картата и софтуер без компютър
Dispatch and Track позволява на диспечерите лесно да изпращат текстови съобщения и адреси до своите водачи и дори да проследяват маршрутите от началото до края.
 

 
 
Ако шофирането е вашият бизнес, доверете се на Garmin навигация за дълги разстояния. dēzlCam™ 785 е навигация за камиони проектирана за професионални шофьори с персонализирана маршрутизация за камиона3, включваща предупреждения за маршрута и специфични точки на интерес за камион, плюс лесно планиране на почивките с навременни известия.
 
Персонализирано маршрутизиране за камиони
 
dēzlCam™ 785 има подробни карти за Европа, които включват ограничения, свързани с камионите - например височини на мостове, опасни завои, ограничения на теглото и др., и свързана с тях информация за повечето главни пътища и магистрали. Просто въведете информацията за профила си на превозното средство (може да се персонализира според височината, теглото, дължината, ширината и опасните материали) и намерите за вашият камион маршрути, подходящи за размера, товара и теглото на вашето превозно средство3.
 
Лесният профил за камион ви позволява лесно да променяте размерите на ремаркето с едно натискане на бутон. Вграденият Trip Planner ви позволява да създавате маршрути с няколко спирки и да планирате и запазвате бъдещи пътувания.
 
Easy Route Shaping ви позволява лесно да промените маршрута си така, че да включвате предпочитани пътища или градове само с докосване на екрана.
 
 
Вградена камера
 
Веднага щом започнете да шофирате, dēzlCam ™ 785 LMT-D автоматично записва HD видео. В случай на сблъсък Incident Detection (G-сензор) автоматично записва кадрите. Можете да записвате ръчно кадри с натискането на един бутон. Устройството може лесно да бъде извадено от магнитната му стойка, което ви позволява да заснемете близки снимки на повредите от сблъсъка с функцията за моментна снимка. Допълнителното наслагване с GPS осигурява местоположението, скоростта, датата и часа, за да записвате точно кога и къде е настъпил инцидента.
 
 
Лесно планиране на почивките
 
За да се улесни животът ви на пътя, dēzlCam™ 785 осигурява лесно планиране на почивките с навременни известия за почивки и предложения за близки хотели, ресторанти и паркинги.
 
 
Вградена директория за интересни точки за камион
 
Намерете интересни места, за които професионалните шофьори държат и дават високи оценки, включително спирки, паркинги, настаняване, Wi-Fi® и др. Можете дори да търсите и да филтрирате спирки с вашите предпочитани удобства като душове, бензиностанции, Wi-Fi и автомивка за камиони.
 
 
Bluetooth® съвместимост
 
Синхронизирайте устройство с Bluetooth, например вашият смартфон, с dēzlCam™ 785 за хендсфри разговор4 чрез интегрирания му микрофон и високоговорителите, които лесно се чуват дори при силен шум от пътя. Дръжте телефона си в джоба и продължавайте да набирате и приемате обаждания. Когато сте сдвоени с телефона си, текстовите съобщения и другите сигнали за приложения се показват директно на дисплея на вашият dēzl.
 
 
Гласови команди
 
dēzlCam™ 785 е оборудван с гласово активирана на навигацията - просто говорете с навигацията си и тя реагира, докато ръцете ви останат на волана.
 
 
Сдвоете вашият смартфон за трафик и камери на живо
 
Smartphone Link е безплатно мобилно приложение, което свързва вашия dēzlCam™ 785 с вашия iPhone® или Android ™ смартфон. Когато сте сдвоени, вашият dēzl има достъп до информация в реално време2, като например информация за трафика и времето.
 
 
Вграденият Wi-Fi® ви поддържа актуални
 
Лесно е да актуализирате картите и софтуера си, защото dēzlCam™ 785 има вграден Wi-Fi. Когато е налице нова актуализация и сте свързани с Wi-Fi мрежа, автоматично ще получавате известие на екрана. Това е вашето послание да включите устройството си в захранването и да го оставите да се актуализира през Wi-Fi, докато се зарежда. Тогава ще бъдете готови отново да потеглите по пътя.
 
 
Изпращане и проследяване
 
dēzlCam™ 785 идва с предварително зареден с просто решение за мониторинг на камиони2. Лесно проследявайте шофьирите и изпращайте текстови съобщения с адрес за доставка. Водачът може да избере адреса от текстовото съобщение и да премине безпроблемно към местоназначението. От менюто в навигационната система dēzl, изберете иконата Dispatch and Track за настройка.
 
 
Сервизна история
 
dēzlCam™ 785 включва дневник за сервизната история, за да можете да записвате датите и типа на извършената услуга. Улеснявайте проследяването на пробега на гумите, налягането в гумите, смяната на маслото, смяната на гумите и др.
 
 
Безжична камера за задно виждане
 
Вижте какво стои зад превозното ви средство, докато се движите в обратна посока, като добавите камера за задно виждане на Garmin (продава се отделно). Когато сдвоите камерата, dēzl показва предаваните кадри, директно на неговия навигационен дисплей.
 
 
Навигирайте с лекота
 
dēzlCam™ 785 има Active Lane Guidance (ALG), което използва гласови указания и ярко оцветени стрелки, за да покаже подходящата лента за маршрута ви. photoReal view junction view показва изходите, както са в реалния живот: в пълен цвят и много подробности. Bird's Eye junction view предлага подробен изглед на кръстовищата. Освен това Garmin Real Directions ™ ви насочва като приятел, използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари, вместо улични табели, които не са видими или не съществуват.
 
 
Включва безплатни доживотни актуализации
 
dēzlCam™ 785 пристига с подробни карти на Европа. С безплатни доживотни актуализации1, маршрутите ви със сигурност ще отразят най-актуалните карти, интересните места и навигационна информация. Нови карти са налични за изтегляне за полезния живот на вашето GPS устройство, без такси.
 
 
Предварително заредени популярни интересни точки
 
Когато не сте запознати с района, разчитайте на предварително заредените интересни точки на TripAdvisor®. Преглеждайте рейтинги, като например за хотели, ресторанти и забележителности, по маршрута си или близо до дестинацията. От най-големия туристически сайт в света директно до вас, ние ви помагаме да намерите точките спирки. Също така открийте нови атракции с вграденият Trip Planner инструмент, който може да добави забавление за пътуванията, като предложи интересни спирки по пътя.
 
Нашата база данни за POI включва допълнителна информация за търсене, получена от Foursquare®. Foursquare добавя още милиони нови и популярни ресторанти, магазини, услуги и други във вашия район.
 
 
Физически данни и характеристики: 
 
Размери (ШxВxД): 19.9 x 12.2 x 2.4 см
Размери на дисплея (ШxВ): 6.95"
Резолюция на дисплея (ШxВ): 1024 x 600 пиксела
Тип на дисплея: Цветен TFT
Тегло: 437 гр.
Батерия: презареждаема литиево-йонна
Живот на батерията: до 1 час
Водоустойчивост: не
Високо-чувствителен приемник: да
3-осен компас: не
 
Карти и памет:
 
Основна карта: Основни пътища в целия свят
Добавяне на карти: да
Вградени карти: Карта на цяла Европа с безплатно доживотно обновяване
Допълнителна памет: microSD™ карта
Любими дестинации: 1000
Памет за маршрути: да
 
Особености 
 
Гласова навигация: да да и на Български език
Навигиране с имена на улиците: да, но не и на български език
Разпознаване на гласови команди: да
3D карта: не
3D сгради: не
3D терен: не
Планиране на маршрути: да
Преглед на маршрути: да
Оптимизиране на маршрут: да
Автоматично преизчисляване на маршрута: да
Избор на маршрут: да
Избор на тип път, който да се избягва: да
Потребителски точки: да
Ограничения в скоростта: да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®: да
FM трафик: да
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио: не
MSN® Direct съвместимост: не
Функция "Къде съм аз?": да
Запазване на позицията при сваляне от стойката: да
Захранване от стойката: не
Преглед на снимки: не
Избор на иконки за колата: да
Световен часовник: да
Валутен конвертор: не
Калкулатор: не
Активен дисплей: да
Двойно ориентиран дисплей: не
Избор на клавиатура: да
Garmin Lock: не
Възможност за работа с мотоциклет: не
Фотонавигация: не
Режим "Lane Assist": да, с (junction view)
ecoRoute™: да
trafficTrends™: да
myTrends™: да
Fleet Management съвместимост: да
Показване на интересни точки по маршрута: да
Допълнителни особености: Вграден видеорегистратор
Безплатен трафик на живо чрез DAB или Smartphone Link и услуги в реално време, когато използвате приложението Smartphone Link на вашия смартфон
Custom Truck Routing
Сигнали за водача и предупреждения за маршрут
Лесно планиране на почивки
Вграден Wi-Fi за лесно обновяване
Регистър на специфичните точки на интерес за камиона; филтър за намиране на предпочитани спирки
Гласово активиране
Смарт известия и обаждания с Bluetooth®
Easy Route Shaping
Dispatch and Track
TripAdvisor®
 
 
Гаранция: 24 месеца

Комплектът съдържа:
 
dēzlCam™ 785 LMT-D
Монтажно устройство за автомобил
Кабел за захранване във автомобил
USB кабел
Ръководство

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден