Мултимедия за кола

Мултимедията за кола е страхотна система, която ще превърне пътуването в истинско удоволствие. При това без да причинява излишно разсейване, водещо до опасност на пътя – напротив, чрез своите функционалност, мултимедията даже прави шофирането по-безопасно. Тези чудесни устройства се предлагат на пазара в широк ценови диапазон и с различни функции, като при нас ще  откриете най-доброто. Но преди да пристъпите към избора на мултимедия за Вашата кола е добре да се запознаете със следните факти:

Какво представлява мултимедията за автомобил?

Това е устройство, чиято основна функция е да възпроизвежда аудио и видео файлове в колата. То се вгражда на мястото на радиото или аудио системата на колата и може да допринесе с множество допълнителни функции.

Какви са видовете мултимедия за кола?

Тези системи се делят на два основни вида – единичен и двоен дин. Единичният дин има размерите на стандартно радио с монтиран екран и по-опростени функции, което обяснява и по-ниските цени. Двойният дин е с по-големи размери, по-голям екран и се дели на универсални и специализирани модели. Универсалните модели могат да се вградят и използват във всякакви коли, докато специализираните са създадени за точно определена марка – например Mercedes, BMW, Audi, Honda , Opel, VW. Тези дин-ове пасват толкова перфектно в автомобила, за който са създадени, че човек трудно може да повярва, че не са оригинална част от купето. Докато при универсалния двоен дин понякога се налага използването на допълнителен панел, когато устройството не пасва с наличната кухина. Разбира се, специализираните мултимедийни системи за автомобил са на по-високи цени.

Прочети още

С какви функции ще ми бъде полезна мултимедията в колата?

На първо място, тя осигурява развлечение по време на път. Различните модели имат инсталирани плеъри, поддържащи всички най-популярни видове аудио и видео файлове, поддържат множество честоти радио, имат страхотна резолюция, благодарение на която е удоволствие да разглеждате снимки на тях. А по-скъпите варианти дори позволяват инсталиране на игри и имат вграден тунер за цифрова телевизия.

Мултимедията за кола е още страшно комуникативна и лесно се използва с други устройства. Тя има USB входове, слотове за карти с памет, RCA изходи за връзка с друго аудио оборудване в колата. Могат да се свързват с телефона или таблета Ви, както и да се използват като монитор за камери и видеорегистратори. Т.е. мултимедията ще Ви бъде пръв помощник, когато, например, искате да видите запис или просто да погледнете какво показва задната камера, докато паркирате.

На последно място, но не по важност, мултимедията ще Ви осигури по-спокойно и безопасно пътуване. Много модели разполагат с вградена навигация и актуални карти. Ако ли не, то имат възможност да се свържат с външна GPS система. Също така мултимедията за кола предлага функцията хендсфри. Благодарение на вградения си микрофон и способност да се синхронизира с телефона Ви, Вие имате възможност чрез нея да отговаряте на обаждания без да се налага да се разсейвате. Ако пък има опция мултимедията да се свърже с контролите на волана Ви, то ще можете още да контролирате поредността на възпроизвежданите файлове, силата на звука и пр. 

Убедихме ли Ви, че мултимедията за кола бързо ще се превърне в любим Ваш спътник и неразделна част от пътуванията Ви? При нас ще намерите перфектното предложение и за себе си, което да отговори на бюджета и нуждите Ви. А ако имате колебания – винаги можете да потърсите съвет и консултация от нашите спецалисти.

universalna multimedia edinichen dinuniversalna multimedia doulble dinmultimediq za bmw multimediq za merceses benz multimediq za fiat multimedia za toyota multimedia wv

multimedia peugeotmultimedia za volvo  multimediq za hyndaimultimedia za opelmultimedia za subaru multimedia za mazda

multimedia za renaltmultimediq za land rovermultimedia za mitsubishimultimedia za nissan multimedia za skoda multimediq za jeep multimedia za seat

 multimedia za alfa romeo multimedia za suzukimultimedia za kiamultimediq za Chevroletmultimedia za chryslermultimedia za hummer