GPS навигация Navitel F300 EU LIFETIME - Безплатни актуализации на картите

4.5 от 5 / 2 гласа
Добави мнение

149.99 лв.

GPS навигация Navitel F300 EU LIFETIME - Безплатни актуализации на картите - 5 инча 
Гаранция: 24 месеца 

GPS навигация Navitel F300 EU LIFETIME - Безплатни актуализации на картите
 
GPS навигацията е най-добрият начин бързо да достигнете целта си. Прецизно и удобно за потребителя. Също така е по-стабилна от навигацията на смартфони. Перфектен за ежедневна работа и по време на ваканционни пътувания. Допълнителните функции активно ви подпомагат по време на шофиране, като осигуряват безопасно шофиране. Ясният екран, съчетан с интуитивна работа, ви позволява бързо да зададете местоназначението и маршрута. Трябва да стартирате двигателя и да се насладите на пътуването.
 
Navitel F300 е навигационна система, която съчетава отлично качество и отлична цена. Простотата на използване и интуитивното меню осигуряват удобство при използване. Устройството се отличава с надежден софтуер и съвършенство на картата.
 
Ясен дисплей с диагонал от 5 инча
Навигация Navitel F300 е оборудван с голям, 5-инчов цветен дисплей с разделителна способност 480 x 272 px.
Ясният, широкоекранен дисплей в навигацията означава по-голямо удобство при използване, по-широка перспектива и по-добра видимост. Капацитивният екран е изключително прецизен и лесен за използване. Достатъчно е внимателно да изтъркате матрицата, за да стартирате избраната функция или да въведете местоназначението. Оптималната яркост гарантира перфектна видимост през деня и нощта.
 
Карти на Navitel Europa
С картата на Navitel всяко пътуване става удоволствие. Няма значение дали напускате бизнес или правите почивка. Благодарение на точните карти на Европа, пътищата на Стария континент са отворени за вас. Огромната база на адреса превежда в изключителен комфорт и спокойствие при шофиране. Оставете окончателния адрес и се насладете на пътуването.
 
Софтуерът на Navitel Europa включват следните 44 европейски държави:
Албания, Андора, Австрия, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Исландия, остров Ман, Италия, Латвия, Литва, Лихтенщайн , Люксембург, Македония, Малта, Молдова, Монако, Черна гора, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Украйна, Ватикана, Великобритания.
 
 
Безплатно и неограничено актуализиране на картата
Пътната инфраструктура постоянно се променя. Изграждат се нови участъци от магистрали и автостради, байпаси и мостове. За да се движите по-бързо, е по-добре и по-безопасно да имате актуални карти. Навигацията ви винаги ще бъде актуална и лесно можете да отидете на пътя.
 
Операционна система Windows CE 6.0
Windows CE е универсална операционна система, оценена от потребители по целия свят. Опростен и интуитивен за използване. Съвместим с много популярни карти като: MapMap, iGO, MioMap, NavRoad, Navitel или Automapa.
 
Асистент на полета
Устройството в точния момент показва лентата, която трябва да бъде преместена, така че да не се отклонява от маршрута или ефективно да преодолее голямо пресичане. Тази функция работи най-добре в големите градове и на непознатите за вас автомагистрали.
 
База данни с скоростни камери
Камерите за безопасност могат ефективно да направят пътуването трудно. Благодарение на предупрежденията за скоростните камери, ще забавите скоростта до желаната скорост и ще избегнете разходи, свързани с глоби.
 
Обширна база от POI
POI са интересни места като банкомати, ресторанти или туристически атракции. Навигацията ще показва избрания от вас POI и ще ви отведе до мястото.
 
 Характеристики:
 
Карти на България, Европа
Вградена памет: 4GB
Тип на дисплея Докоснете, капацитивен, IPS
5" диагонал на дисплея
Разделителна способност на дисплея 480 x 272 px
Bluetooth модул Вграден
CORTEX A7 800MHz процесор
Навигационни функции
маршрутизация
Асистент на полета
Информация за скоростните камери
3D изглед на терена
Достъп до най-близките POI
Режим на камион
Видове входове / изходи
Четец на карти с памет - 1 елемент
Изход за слушалки (3,5 мм) - 1 елемент
Мини USB - 1бр
Допълнителна информация
Вграден микрофон
Вграден FM предавател
Цял живот, безплатна актуализация на картата

24 месеца гаранция

  • Навигация
  • Зарядно за кола
  • USB кабел
  • Магнитна стойка за монтаж върху стъклото
  • Гаранционна карта 

Гаранция: 24 месеца

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден