Навигация за автомобил Garmin Drive 5 PLUS MT-S, Карта EU, WiFi, 5 инча

5 от 5 / 1 гласа
Добави мнение

299.00 лв.

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Навигация за автомобил Garmin Drive 5 PLUS MT-S, Карта EU, WiFi, 5 инча

Гаранция 24 месеца

Навигационна система Garmin Drive 5 PLUS MT-S, Диагонал 5.0", Карта Full Europe Update безплатни доживотни карти
 
Разширена навигация с интелигентни функции
 
• Лесна за използване GPS навигационна система със свързани функции и голям ярък 6.95-инчов сензорен дисплей
• Предварително инсталирани карти за цял живот
• Предлага услуги в реално време, като трафик и паркиране
• Обаждания чрез Bluetooth®, интелигентни известия и гласова навигация
• Вграден Wi-Fi® за лесно актуализиране на карти и софтуер.
 
 
 Поддържайте връзка с волана с Garmin DriveSmart, навигацията с колекция от интелигентни функции за възпроизвеждате на полезни сигнализации за водача и лесни за следване указания. От свободни разговори и информация за трафика в реално време до вграден Wi-Fi и други - бъдещето е във вашето устройство Garmin. Гледайте напред и карайте.
 
Услуги в реално време докато пътувате
 
Избегнете задръстванията, избирайки алтернативен маршрут и спестявайки време. След което, благодарение на информацията в реално време, прекарайте по-малко време в търсене на място за паркиране. За информация относно трафика, упътвания за възстановяване на маршрута и актуални прогнози за времето, изтеглете приложението Smartphone Link, което свързва Garmin DriveSmart към вашия съвместим смартфон.
 
Когато наближите крайната дестинация е лесно да намерите място за паркиране, тъй като можете да видите тенденциите по отношение на цените и наличността на обществения паркинг. Приложението Smartphone Link също така позволява използването на LiveTrack, което предоставя на шофьорите възможността да споделят местоположението си, за да могат приятелите да проследят позицията им, независимо дали вършат задачи в града или са отишли на по-дълго пътуване.
 
 
 
Интелигентно свързване
 
Синхронизирайки вашия смартфон с активиран Bluetooth и Garmin DriveSmart, получавате страхотни функции, които ви позволяват да останете свързани без да се налага да пускате волана. Провеждайте hands-free телефонни разговори и получавайте персонализирани интелигентни известия на дисплея на устройството. Това означава, че можете да виждате входящи повиквания, текстови съобщения и известия за събития в календара, без да се налага да посягате към телефона.
 
 
 
Гласово активираща се навигация
 
Нуждаете се от упътване? Достатъчно е да кажете една дума. Garmin DriveSmart има функция за навигация, активирана с глас, която отговаря на команди и след това ви упътва там, където трябва да отидете. (Моделът е наличен само за Европа)
 
С функцията Wi-Fi ще сте винаги свързани
 
Актуализацията на вашите карти и софтуер се улеснява, тъй като браузърът на Garmin DriveSmart притежава вграден Wi-Fi. Когато е налице нова актуализация и сте свързани с домашната си безжична мрежа, автоматично ще получите екранно известие. Включете устройството си във всеки контакт и да го оставите да се актуализира чрез Wi-Fi по време на зареждане. Тогава ще сте готови да започнете отново.
 
   
Сигнализация за шофьорите: запознайте се с околната среда
 
 
За да насърчи по-безопасното шофиране и по-добрата информираност за настоящата ситуация, Garmin DriveSmart може да възпроизвежда сигнали за шофьори за остри завои, промени в скоростта, пресичане на ЖП прелези и пътища на животни. Освен това навигацията ще ви предупреди, когато шофирате в неправилна посока по еднопосочна улица и ще ви извести за намиращи се наблизо училища и училищни райони. Получавайте известия за светофарите наблизо и камерите за скорост и дори може да получавате предупреждения за възможни зони за почивка след няколко часа шофиране.
 
   
 
 
Екскурзиите станаха по-добри с TripAdvisor®
 
Когато не сте запознати с даден район, е хубаво да бъдете насочени в правилната посока. Поради тази причина се предлага TripAdvisor в браузъра Garmin DriveSmart. Вижте отзиви за интересни места за пътници, като хотели, ресторанти и атракции, докато пътувате към или близо до вашата дестинация. Получавайки достъп до най-големия сайт за пътуване с кола, можете да намерите междинни спирки, чрез които цялото пътуване става неразделна част от дестинацията. Можете също така да намерите нови атракции с помощта на вградения инструмент за планиране на пътувания, който добавя забавна нотка на пътуващите, предлагайки интересни спирки по пътя.
 
   
 
 
   
Приятелски насоки от Garmin Real Directions™
 
 
Предефинирайте гласовите инструкции стъпка по стъка с Garmin Real Directions. Лесните за употреба упътвания за шофиране използват лесно разпознаваеми ориентири, сгради и светофари, освен гласовото оповестяване на имената на улиците. Не е необходимо да полагате никакви усилия, за да видите пътните знаци в далечината. Слушайте само указанията, предоставени от Garmin Real Directions, като „Завийте наляво на бензиностанцията“ или „Завийте надясно след червената сграда“. Никога не е било по-лесно да следвате указанията.
 
 
Карти с високо качество
 
Качеството на картографските данни може да бъде разликата между намирането на дестинацията и ситуацията, в която се изгубвате. Висококачествените карти ТУК позволяват на Garmin да ви предостави необходимата информация навременно, намалявайки неудовлетвореността при шофиране, като избягвате забавянията и намалявате времето, прекарано в колата.
 
 
Характеристики:
 
Предназначен: за Автомобил
Тип монтиране: Самостоятелен
Обхват на карта: Европа
Свързаност: USB
Bluetooth, MicroSD card reader, Wi-Fi
Функции Bird’s Eye, photoReal
Цвят: Черен
ЕКРАН
Технология дисплей: TFT
Диагонал дисплей: 5 inch
Разолюция на дисплея: 480 x 272
Тип батерия: Li-Ion
Автономия: 1 h
ПРОЦЕСОР
Тип слот памет: Micro SD
Максимален капацитет на картата памет: 16 GB
РАЗМЕРИ
Дължина: 140 мм
Височина: 84 мм
Дълбочина: 18 мм
Тегло: 174 g
 
Гаранция 24 месеца

  • 1x USB кабел
  • 1 x Поставка за кола
  • 1 х Наръчник за употреба
Гаранция 24 месеца

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден