Каталог
1522400968_150435376628828.jpg
1522400968_152206290331635.jpg
1522400968_152206288972209.jpg
1522400968_152206289478199.jpg

Комплект GPS радар детектор KIYO GPS U1 + активен лазерен детектор KIYO D Ultimate

Цена:
1750.00 лв.
4 / 5 (7 гласа)


Комплект GPS радар детектор KIYO GPS U1 + активен лазерен детектор KIYO D Ultimate - цялостно решение срещу полицейските радари.
Гаранция: 24 месеца, Доставка пи поръчка: 5 - 7 дни

Каталожен номер:
KIYO U1 + D ULTIMATE

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Комплект GPS радар детектор KIYO GPS U1 + активен лазерен детектор KIYO D Ultimate - цялостно решение срещу полицейските радари.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА GPS радар детектор KIYO GPS U1:

KIYO GPS U1 Защита срещу фиксирани скоростни камери и зони на секции, с пълна база данни за България и цяла Европа
Целта на детектора GPS U1 е да осигури безопасни условия на шофиране чрез откриване на камери с фиксирана скорост, контроли на секции, камери с червена светлина и други опасности. За целта устройството използва вградена GPS база данни, която може да се обновява свободно.

Щом U1 бъде свързан с KIYO D Ultimate активен лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора се формира пълна защитна система за улавяне на скоростта. Включвайки активния лазер детектор D Ultimate той се превръща в най-сигурната Ви защита срещу най-актуалните унграски радари ARH CAM-S1, по-известни като "триноги" радари. 
Детекторът може да се монтира напълно скрит, благодарение на светодиодния индикатор и гнездото на външния високоговорител на комуникационния кабел.

Основните функции:
 

 • Откриване на камери с постоянна скорост (например стационарни скоростни камери, средни скоростни зони)
 • Откриване на различни опасности (например: червени светлинни камери, опасни кръстовища и т.н.)
 • Пълна и свободно актуализирана база данни в Европа
 • Гласови аларми
 • Избираемо разстояние за аларма
 • Допълнителен модул за радарен детектор
 • Лесно зареждане - захранващия кабел се свързва с гнездото на запалката 
 • Незадължителна стелт инсталация, благодарение на допълнителната GPS антена и кабела за директно свързване
 • Може да бъде свързан със стелт лазер
 • Конфигурируема аларма за превишена скорост

Предимства на KIYO GPS U1 над KIYO GPS800:
 
Точна, насочена GPS координатна база данни.
 
Конфигурируема аларма за скорост. При затваряне на скоростна камера устройството следи разстоянието и скоростта на автомобила, а в случай на превишена скорост предупреждава водача да намали. Устройството може да бъде конфигурирано да дава аларми само при превишаване с +1 / +5 / + 10 km / h на допустимата скорост или да не сигнализира изобщо.
 
Благодарение на светодиодния индикатор на комуникационния кабел, GPS U1 може да бъде скрит под таблото за управление или в различните отделения на автомобила.
 
Когато е свързан към лазерен блокиращ блок, GPS U1 прави операцията по-ефективна и интерактивна, благодарение на LED светлинните сигнали и гласовите аларми.
 
Комуникационният кабел има вграден вход за външен високоговорител, поради което може да се увеличи силата на звука на GPS U1. Това е изключително полезно, когато устройството е скрито под таблото за управление или в различните отделения на автомобила.
 
KIYO RAD U1 радарен модул - защита срещу радарни мобилни скоростни камери:
 
Може да срещнете базирани на радари мобилни скоростни камери в почти всяка европейска страна. Тези камери не могат да бъдат открити с лазерен смутър или GPS детектор, само с допълнителния модул за радарен детектор на KIYO GPS U1. Този модул не може да функционира сам, само когато е свързан към устройството GPS U1!
 
Свързващ лазерен модул - D ultimate!

 
С покупката на допълнителен комуникационен кабел устройството може да бъде свързано с лазерното устройство KIYO D Ultimate. Когато бъдат свързани, лазерните предупреждения ще бъдат по-разбираеми, видими и лесни за употреба благодарение на светодиодния индикатор и многоезичната гласова аларма на GPS U1. Заедно, устройствата не само посочват факта за измерване на скоростта, но и показват посоката и използвания тип камера.
 
Когато е свързан, GPS U1 непрекъснато следи състоянието на лазерния апарат KIYO Ultimate D. В случай на проблем, устройството ще информира водача с гласови аларми. GPS U1 посочва текущо избрания режим на лазерното устройство при всяко запалване. По този начин водачът може да избегне шофиране с грешен режим или с деактивиран детектор.
 
Благодарение на GPS технологията на KIYO GPS U1, е налична функция за откриване на лазерна скорост. Тази функция намалява броя на фалшивите аларми, причинени от най-новите лазерни разстояния. Освен това в базата данни могат да се добавят допълнителни GPS координати, където устройството няма да дава аларми. (Това е полезно в близост до HU-GO, където лазерният скенер на портата предизвиква фалшива аларма.)
 
KIYO GPS U1 може да бъде свързан с до два лазерни устройства KIYO D Ultimate, което означава, че той може да обработва сигналите от 8 сензора.
 
* Радарен модул и допълнителна антена се закупува допълнително!
 
Работа на устройството:
 
След запалване на двигателя, KIYO GPS U1 се включва и започва да се свързва към GPS сателитите. Кратък звуков сигнал показва, че устройството е успешно свързано и готова за използване. Когато се захранва в стационарно превозно средство, устройството показва текущото време. Когато се движите, показва скоростта на движение на автомобила, докато не открие опасна зона. При откриване устройството предупреждава водача на избрания език и показва оставащото разстояние от камерата за скорост. Допълнителни "опасни координати" могат да се добавят и към базата данни на устройството. (Полезно при намиране на нови фиксирани местоположения на камерата или опасни кръстовища).
 
С помощта на допълнителните радарни и лазерни детекторни модули, KIYO GPS U1 може да открива мобилни радарни и LIDAR камери. Устройството поддържа скрита инсталация, което означава, че тя може да бъде скрита под таблото или други отделения на автомобила. В случай на стелт инсталация, допълнителната GPS антена ще осигури връзка с GPS сателитите.
 
В случай че звукът на устройството се окаже твърде нисък, към комуникационния кабел може да се свърже външен високоговорител, който го купува, което го усилва значително. С гласовите аларми и различните светодиодни сигнали, устройството предлага перфектни аудиовизуални предупреждения на водача, дори когато е скрито под таблото за управление.
 
Устройството GPS U1 помага на шофьора да избягва скоростта, но при никакви обстоятелства не го безпокои, не заглъхва или не предотвратява прилагането на трафика. Спазвайте ограниченията на скоростта по всяко време и винаги шофирайте в зависимост от текущите условия на шофиране! Преди да използвате устройството проверете законовите ограничения на дадена страна.
 
КАТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ, ЧЕ ТОВА Е ПЕРФЕКТНИЯТ РАДАР ДЕТЕКТОР В СЪОТНОШЕНИЕ ЦЕНА-КАЧЕСТВО. ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМЕ!!!

СПЕЦИФИКАЦИЯ НА KIYO D Ultimate:

KIYO D Ultimate е лазерен детектор, разработен и произведен в Унгария, особено подходящ за европейските пазари. С лазерните си сензори (скрити в рамката на специалната регистрационен номер), той може да открие повечето от европейските устройства LIDAR (включително унгарският ARH CAM-S1) и може да бъде инсталиран бързо и лесно. Устройството може да бъде свободно актуализирано чрез USB и така винаги да бъде с актуална база данни. Това устройство може да бъде свързано към радарен детектор KIYO U1.

Скритите лазерни сензори могат да откриват сигналите както на мобилни, така и на фиксирани LIDAR камери. Когато устройството GPS U1 е свързано, различни звукови сигнали, светодиодни светлини и гласови аларми на избрания език ще предупреждават водача за непосредствената опасност. Въпреки това лазерният детектор може да работи и самостоятелно. В този случай, светодиодите и звуковите сигнали ще предупреждават шофьора.

KIYO D ULTIMATE за скоростни камери:

Мобилните скоростни камери могат да бъдат разположени навсякъде в страната, например на надлези, в полицейски или граждански автомобили, или могат да бъдат скрити просто на пътя. Камерите записват скорост и други нарушения на трафика. Най-добрата защита срещу тези мобилни камери са различни активни детектори, които могат да блокират сигналите за кратък период от време.

Характеристики на активния лазерен детектор KIYO D Ultimate

* Няколко избираеми езика

* Външен високоговорител

* GPS филтриране на фалшиви лазерни аларми

* Лазерни сигнали в зависимост от текущата скорост
 

Пълна система за защита скоростни камери в едно устройство!

KIYO Technology е първата компания в Европа, която разработи пълна система за защита от камери за улавяне на скоростта и я представи в еднно устройство. Системата KIYO D Ultimate осигурява безопасни условия на шофиране, като открива всички видове камери за контрол на скоростта, които могат да се появят в трафика. С помощта на своята радарна антена, лазерни сензори и актуализираща се GPS база данни той предупреждава водача за стационарни и мобилни камери, LIDAR сензори, средни скоростни камери и много други опасности.Системата се състои от различни модули, които могат да бъдат закупени отделно, а някои от тях могат да функционират сами. За да се постигне пълна защита от скоростни камери, е необходима инсталирането на цялата система, която включва детектор за неподвижни камери GPS U1, радар детектор RAD U1, Ultimate лазерно устройство и всички необходими аксесоари за свързване на тези модули.По-горе описаният продукт е само лазерният детектор, а не цялата система.

Работа на активния лазерен детектор KIYO D Ultimate

Устройството се активира при запалване на двигателя. Светлините на светодиодния индикатор и звуковите сигнали ще индикират успешното активиране. При откриване на инфрачервен сигнал на определена дължина на вълната (с други думи, лазерния сигнал на камерата) устройството ще предупреди водача с LED светлини и различни звукови сигнали. При забелязване на предупрежденията водачът трябва да коригира скоростта на превозното средство според дадената зона, като обръща внимание и на останалата част от трафика. След като регулирате скоростта, устройството трябва да бъде изключено, за да може полицията да може да върши работата си.

Помощ при паркиране, лазерен детектор, активен и пасивен режим:

KIYO D Ultimate има три различни режима, които могат да се променят с превключвател. В положение II устройството действа като активен лазерен детектор (в този режим той може да заглуши сигнала на камерите- влючването на този режим е на ваша отговорност), докато в положение I работи само като детектор и помощ при паркиране, но никога не заглушава сигналите на камерите. В положение 0 устройството е изключено. Със скрития паник бутон устройството може да бъде деактивирано по всяко време, но в резултат на това той ще може да работи само като помощ при паркиране.

Устройството може лесно да бъдат конфигурирано с помощта на флашка и компютърен софтуер, без да се премахва централното устройство. Неговият фърмуер може да се актуализира през флашка, без да се изпраща централното устройство обратно към производителя.

Асистенция при паркиране

Устройството се доставя с означение E7, одобрено от Унгарския национален орган по транспорта. Това означава, че устройството може да бъде инсталирано и използвано като помощ при паркиране във всяка европейска страна.

 

 

 • Произведено в Унгария за европейските пазари
 • Активен лазерен детектор и режими за асистенция при паркиране
 • Лазерни сензори, скрити в рамката на регистрационния номер
 • Нотификация за типово одобрение E7
 • Свободно актуализиращ се софтуер
 • Паник бутон

Гаранция: 24 месеца


Невалидно

Невалиден