Монтаж

3.33 от 5 / 82 гласа


Мултимедия Единичен и Двоен Дин: 

Мултимедията за кола представлява цяла конзола с тъчскрийн,  GPS навигация, Видео, DVD-плеър, Аудио плеър, WiFi, 3G и др., която се вгражда в автомобила, на мястото на оригиналната аудио система. Устройствата, които предлагаме, имат отлични технически характеристики и много функции и възможности. Но Мултимедиите са специализирана електроника, която е направена конкретно според марката и модела на автомобила, така че да пасне идеално на таблото и да не се различава от останалата електроника на таблото в автомобила. 

 

       

Сервиз:

Макар да не изисква сериозен монтаж и промяна в електрониката на колата, ние не преповъчваме да си монтирате сами мултиледиите. В случай, че сами монтирате своята мултимедия, гаранцията Ви отпада, а възможността да повредите мултимедията е голяма, понеже е специализирана електроника.

 

        

Ние препоръчваме задължително монтиране в оторизиран сервиз, който да подпечата гаранционната ви карта, едва тогава важи гаранцията. Ако имате затруднения в намирането на сервиз, може да се свържете с нас. Ние с радост ще ви насочим и препоръчаме сервиз за монтаж на мултимедии или направо ще запишем час за извършването му в удобно за вас време.

 

 

Примерни цени за монтаж:

  • Мултимедия - 40 лв. до 80 лв.
  • Камера за заден ход - 50 лв. до 120 лв.
  • Ксенон комплект - 30 лв. до 80 лв.
  • Парктроник - 40 лв. до 120 лв.
  • Аудио интерфейси - 30 лв. до 50 лв.