GPS навигация с Андроид - Prestigo GEOVISION TOUR 2

4.6 от 5 / 5 гласа

Защо се нуждая от таблет с навигация?

 

Карате камион и от месеци се чидите дали си струва да си купувате таблет с GPS? Най-голямото придимство на таблета с навигация е, че той е много удачен за пътуване. Лесно преносим е и разполага с множество екстри, които биха ви били от помощ, а съществуват и такива модели като PRESTIGIO GEOVISIN TOUR 2 – 7инча,  които разполагат с GPS навигация, операционна система Android  6.0 и WIFI. Това автоматично подрежда този продукт в един от най-желаните аксесоари за шофьорите на тежкотоварни камиони.

Той идва при вас с множество екстри като любимите за шофьорите функция за предупреждение за пътни камери и полицейски постове. Гласовата навигация на български език ще ви предупреждава за всеки завой.

Освен това таблетът с навигация има едно голямо предимство за шофьорите. Свободното  време между курсовете  в един момент много напряга шофьорите. Затова вместо да хабите излишни нерви и да си създавате напрежение, се погрижете за свободното си време благодарение на таблета Prestigio Geovision Tour 2.

С таблета може да четете книги, да сваляте и качвате любима музика и филми. Не е необходимо да носите със себе си лаптоп, защото таблетът е много по-удобен и лесно- преносим, освен това има множество приложения и игри, с които може да уплътнявате времето си.

Тоест вие разполагате с продукт 5в1, защото може да го ползвате като телефон, компютър, навигация, видеорегистратор, цифрова телевизия(при допълнителното  закупуване на цифровия донгъл MYGICA) и да не забравяме, че може да си правите незабравими селфита, защото сте тръгнали на дълъг път, който макар по работа, ви отвежда до интересни места. Снимките и клипчетата, които заснемете, ще може лесно да пратите до своето семейство, за да следят живота ви, когато сте далеч от тях. Съответно и вие ще се радвате на снимки през дългите ви нощи на път.

Навигацията с Андроид PRESTIGIO GEOVISION TOUR 2  - 7"притежава стойка за закрепяне към автомобила, съответно камиона и това го превръща в едно удобно мултифункционално устройство, което ви служи, без да се налага да го държите и да пречи.

 Mrs Sandra Brence

  
2017-04-25 19:29:10

НИЕ НУЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ПАРИТЕ, ЗА КОИТО ТРЯБВА ДА ИЗПЛАТЕТЕ БЕЛЕЖИ КОНТАКТИ VIA: mrssandrabrencelaonfunds@gmail.com ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ.


Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден