7" Навигация North Cross ES725FE за кола и камион

4.33 от 5 / 3 гласа
Добави мнение

179.00 лв.

7" Навигация North Cross ES725FE за кола и камион 

Гаранция 24 месеца

 

Нов модел GPS навигация 7 инча с НОВ БЪРЗ ПРОЦЕСОР 800MhZ и 256MB RAM от марката NORTH CROSS.

Моделът който виждате GPS Навигация North Cross е от най-новата серия с най-бързия процесор. Процесорът е 800 MHz. За устройства с операционна система Windows CE, 800 MHz е най-бързия процесор и бързината е едно от най-важните качества за GPS Навигация North Cross. При тестове установихме, че това устройство изчислява маршрут от България до Англия за около 30 секунди, до като при други модели с по-бавен процесор изчисляването на същия маршрут отнема около 1 минута и 20 секунди.

GPS  Навигацията е с инсталиран навигационен софтуер с последна актуализация карти!

ПРОФЕСИОНАЛНА ОПЦИЯ ЗА КАМИОН/ТИР

Готов за употреба
Не е необходимо, да инсталирате допълнително нито карти, нито софтуер, въпросните са инсталирани във вградената памет на GPS навигацията и тя е готова за употреба. Пускате продукта и само натискате върху бутона за GPS навигация.

Работи бързо
Тъй като софтуерът е оптимизиран и изчистен, съответно той не изисква много системни ресурси и на устройство с мощен процесор като North Cross ES725FE 7 инча, работи доста бързо. Изчисляването на нов маршрут се извършва бързо. Преизчисляването, ако се отклоните от планирания маршрут, се извършва незабавно. Приближаването и отдалечаването на картата също става бързо.

Line assistant
North Cross ES725FE 7 инча инча поддържа опцията „Line assistant“, тоест уведомява Ви в коя лента да се престроите, опцията сработва на местата, където информацията за лентите е въведена в картата, това обикновено са пътища с повече платна или изходи от магистрали.

2D и 3D изглед
Софтуера на това GPS устройство предлага 2D и 3D изглед. 2D изглед е когато гледате картата отгоре. При 3D изглед, виждате картата не само отгоре, а под лек наклон, който дава ясна представа за положението пред Вас, а също и в далечина. Можете да променяте плавно ъгъла на наблюдение от 2D към 3D.

3D сгради
North Cross ES725FE 7 инча инча поддържа опцията „3D сгради“, тоест в реален 3D вариант, са представени забележителности и сгради с национално значение. 3D сградите помагат, за да добиете по-реалистична представа къде се намирате, а от там за по-добра ориентация.

Планиране на маршрут
След като зададете крайна цел на Вашия маршрут, можете да добавите междинни точки, в последствие от менюто маршрути е възможно да премахвате или да променяте реда, в който да бъдат посетени междинните точки. Можете да видите подробна информация за целия маршрут, маневри разстояние и други, да търсите точки на интерес по маршрута, да записвате маршрута и да го ползвате на по-късен етап.

Режими на работа
Имате възможност да избирате един от следните режими за изчисляване на маршрут: автомобил, такси, пешеходец, и др., и GPS навигацията ще адаптира маршрута съобразно избрания режим. Също можете да изберете тип маршрут: бърз, къс, оптимален и др.

Уведомяване при превишена скорост
Когато скоростта, с която се движите надвиши максимално разрешената, ще бъдете предупредени с глас, а също и от специален знак в червен цвят. Той автоматично изчезва, когато намалите скоростта си до ограничената.

Камери за безопасност
GPS навигация North Cross ES725FE 7 инча, може да сигнализира при наличие на камери за безопасност. Стандартно в паметта на GPS навигацията не е заредена информация за камерите. Въпросната екстра, може да бъде инсталирана допълнително и да работи в цяла Европа и България.

Външен вид
Специфичното за GPS навигацията е, че е най-често избирания размер. Това е класическия избор, не е нито твърде голямо, нито твърде малко и най често този размер 7 инча (17,78 см) е размера, който се предпочита от повечето клиенти.

Спецификации:

Модел

ES725FE

КАРТИ ЗА:

КАМИОН, КОЛА

Дисплей:

7 инча TFT touch

Операционна система:

WinCE 6.0

Процесор:

Mstar 800 Mhz

RAM:

256MB

Памет (вградена):

8GB

Резолюция:

480*272

Външна памет:

TF card, micro SD – дo 32GB

Говорители:

Вградени

Антена:

Вградена GPS антена

GPS точност:

до 1 метър

Екстри:

Музика, Видео, Снимки, E-book

FM трансмитер:

 Можете да чувате звука от навигирането както и да прослушвате МР3 през тонколоните на автомобила.

Батерия:

1200 mAh

Сертификати за качество:

CE, ROHS, FC

Езици:

Български език, Английски и много други.

Карти:

България и цяла Европа включително Турция, Скандинавски страни – последна актуализация 2017

Гласова навигация:

Да, на Български език

Предупреждения:

 Камери за скорост и полицейски засади

Точки по интереси POI:

Да

Гаранция

24 месеца

 

 

  • Навигация
  • Зарядно за 12V/24V
  • Стойка за закрепяне на стъкло
  • USB кабел за връзка с компютър
  • Кратко ръководство
  • Гаранционна карта 
 
Гаранция 24 месеца

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден